VAREN SPLETNI NAKUP

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Pogoji spletne trgovine SVET KOZMETIKE so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). S spletno stranjo upravlja podjetje Sandra Šmitran s.p., lepotni salon. Za vse uporabnike veljajo v nadaljevanju navedeni splošni pogoji, ki jih je potrebno upoštevati. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Opredelitev pojmov

– ponudnik je Sandra Šmitran s.p., lepotni salon, Prešernova ulica 1, 4000 Kranj
– uporabnik je oseba (ali podjetje), ki se registrira v našo spletno trgovino – kupec
– spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

Pravne informacije

Pri uporabi našega portala velja, da ste seznanjeni z vsemi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico kadar koli s posodobitvijo podatkov spremeniti naše pogoje. Dopuščamo možnost nepravilnosti podatkov, slike, zvoka in besedilnega gradiva v spletni trgovini. Zavezujemo se, da bomo zagotovili, da bo delovanje spletne trgovine potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične. Sporočilo v elektronski obliki se šteje za napisano in velja kot pogodba.

Spletna trgovina deluje na ozemlju Republike Slovenije, če ni drugačnega dogovora med ponudnikom in kupcem. Trgovina je odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Zaradi tehničnih in drugih razlogov lahko pride do omejenega dostopa. Nakup in prenos osebnih podatkov je dovoljen le pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15 let, druge osebe morajo pridobiti pravno veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Morebitne spore stranki rešujeta sporazumno, sicer bo spore reševalo pristojno sodišče.

Vsebina, objavljena na www.svet-kozmetike.com, je v lasti podjetja Sandra Šmitran s.p., lepotni salon in se lahko uporablja samo za osebne in nekomercialne namene. Na podlagi zakona o avtorskih in sorodnih pravicah je Sandra Šmitran s.p. imetnik materialnih avtorskih pravic za vsebino (besedila, slike in drugo), objavljeno na spletnem mestu www.svet-kozmetike.com. Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, posredovanje ali drugačno razširjanje kakršnih koli informacij, ki so del spletnega mesta www.svet-kozmetike.com, razen v primeru pisnega pooblastila.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
– identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
– kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)
– bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
– dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
– pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
– vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave)
– način plačila in dostave
– časovno veljavnost ponudbe
– rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
– pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Registracija

Za izvedbo naročila je potrebna registracija uporabnika. Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Postopek registracije je enostaven in ga opravite tako, da kliknete na “Prijava” desno zgoraj in sledite navodilom. 

Izvajanje plačil 

Cene in plačilni pogoji

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV–1. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo sprejeto). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– osebni prevzem z gotovino ali kartico 
Naročite svoj izdelek in ga v dogovoru z nami prevzemite v našem Salonu lepote v Kranju na Prešernovi ulici 1. 

– z gotovino po povzetju
Kupec pri oddaji naročila izbere način plačila »po povzetju«. Dostava poteka preko Pošte Slovenije oziroma podjetja DPD: Kupec plača blago ob prejemu pošiljke, kakor tudi strošek poštne nakaznice, poštnemu uslužbencu ali na pošti v primeru, da ste ob obisku dostavljavca pošiljke odsotni. Strošek poštne nakaznice oz. provizija se obračunava v spletni trgovini Svet kozmetike pred potrditvijo naročila.

– z nakazilom na račun ponudnika Sandra Šmitran s.p. – po ponudbi/predračunu:
Kupec pri oddaji naročila izbere način »po predračunu«, pri čemer bo uporabnik na vpisani elektronski poštni naslov prejel predračun, v obliki »pdf« priponke, v katerem so zajeti vsi podatki za plačilo, pri čemer se znesek nakupa preko banke ali spletne banke nakaže na transakcijski račun SI56 6000 0000 0903 820 (LON d.d., Kranj). Za hitrejši postopek pošiljanja naročenih izdelkov prosimo, da se nam pošlje potrdilo o plačilu. Pri prevzemu pošiljke kupec do dostavljavca nima dodatnih stroškov.

– s kreditnimi karticami preko spletnega plačila (kreditne kartice, debetne kartice, mobilne denarnice)

– z plačilom preko PayPal-a
Pri izbiri plačila s »PayPal« bo kupec preusmerjen na PayPal stran in po uspešno opravljenem plačilu nazaj v našo spletno trgovino. Po prejemu naročila preverimo plačilo. Naročene izdelke odpošljemo po uspešno opravljenem in prejetem plačilu. Več informacij o uporabi paypal na povezavi: https://www.paypal.com. Pri prevzemu pošiljke kupec do dostavljavca nima dodatnih stroškov.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. Kupec v primeru naročila, prejme na elektronsko pošto potrdilo o naročilu. Kupec lahko zahteva (pogodbo/naročilo) od ponudnika.

Stroški dostave in poštnine

Pošiljanje in poštnina sta pomembna dela spletnega nakupovanja in želimo si, da so vsi pogoji transparentni. Vsa naročila, prejeta do 13. ure (GMT+1) so praviloma obdelana in poslana isti delovni dan. Naročil ne obdelujemo med vikendi in na praznike. Paketi so poslani s Pošto Slovenije oziroma DPD, ki garantirajo kvalitetno storitev in dostavo do vaših vrat.

V primerih velikega števila naročil lahko prihaja tudi do zamude pri pošiljanju do nekaj dni. V takšnem primeru vas bomo o zamudi obvestili po e-pošti ali telefonu. Spletna trgovina samodejno izračunava stroške pošiljanja, glede na izbrane izdelke v košarici. Strošek poštnine je viden v košarici in v blagajni, preden potrdite naročilo. V Svetu kozmetike vam omogočamo še ugodnost na poštnino, glede na vaš znesek nakupa (nakupi nad 50€ gratis poštnina v Sloveniji).

Sledenje naročil

Vsaka pošiljka ima tudi svojo sledilno številko, ki jo boste dobili v elektronskem sporočilu skupaj s potrditvijo obdelanega naročila. Sledilna številka je zmeraj tudi dostopna v vaših uporabniških straneh pod postavko naročila -> prikaži. Za dostop do uporabniških strani morate biti registrirani. Vse pošiljke so poslane priporočeno, kar pomeni, da morate za njihov prevzem biti prisotni.

Pošiljanje v tujino

Svet kozmetike pošilja po predhodnem dogovoru v vse države Evropske Unije in tudi mednarodno izven EU.

Sistem samodejno izračunava poštnino za vse države.

Reklamacije in vračila

Pritožbe

Če ima blago ob dostavi napako, lahko kot nadomestilo prejmete darilni bon. Upravičeni ste lahko tudi do odprave napake v obliki zamenjave blaga z nadomestno dostavo ali popravila. V primeru, da odprava napake ni mogoča ali za nas ni smiselna, ste upravičeni do popusta na nakupno ceno, če pa gre za večjo napako, pa ste upravičeni tudi do odstopa od pogodbe. Do teh pravic ste upravičeni tudi, če do takšne napake pride pozneje. Odgovorni smo za okvare blaga, če te nastanejo v dveh letih od prejema blaga ali pred potekom datuma uporabe, ki je naveden na embalaži.

Blago še posebej velja za blago z napako, če nima običajnih ali predstavljenih lastnosti, ne služi svojemu namenu, ni skladno z zakonskimi zahtevami ali ni bilo dostavljeno v dogovorjeni količini. Upoštevajte, da samo povečana občutljivost ali alergijska reakcija na dobavljeno blago ne more biti obravnavana kot blago z napako. Prav tako pomanjkljivosti pri darilih in drugih brezplačnih ugodnostih, ki niso predmet vašega naročila, ne predstavljajo blaga z napako. Slikovno gradivo blaga v naši spletni trgovini je zgolj informativne narave in ne zavezujoči opis lastnosti blaga (npr. embalaža se lahko razlikuje zaradi sprememb na strani proizvajalca).

Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja glede pritožb na info@svet-kozmetike.com ali telefonski številki 051 339 341. Ne pozabite navesti, kaj po vašem mnenju predstavlja napako in kako vpliva na blago ter zahtevek glede načina obravnave vaše pritožbe. Obvestili vas bomo o stanju vaše pritožbe, še posebej glede njenega prejema, sprejetja ali zavrnitve. To bomo storili po elektronski pošti. Na vas se lahko obrnemo tudi prek telefona.

Odločitev o pritožbi bomo sprejeli nemudoma. Obdelava pritožbenega zahtevka, vključno z odpravo napake, običajno ne bo daljša od 30 dni. V nasprotnem primeru boste upravičeni do odstopa od pogodbe o nakupu. V vsakem primeru je vaše sodelovanje nujno, če želimo zagotoviti spoštovanje zgoraj navedenih časovnih okvirjev. V primeru upravičene pritožbe bomo krili stroške, ki so nastali zaradi vračila blaga.

Odstop od pogodbe

Po zakonu imate pravico do odstopa od pogodbe, sklenjene prek spleta ali telefona, brez razloga v 14 dneh od prejema blaga. To velja tudi za nakupe na naših fizičnih prodajnih mestih. Če želite uveljaviti to pravico, nas morate o odločitvi o odstopu od pogodbe obvestiti v zgoraj navedenem časovnem obdobju. Najboljši način za to je, da se na nas obrnete na info@svet-kozmetike.com ali pokličete na telefonsko številko 051 339 341. 

Če odstopite od pogodbe, vam bomo povrnili vrednost nakupa, upravičeni ste tudi do povračila stroškov najugodnejšega načina dostave. Omenjeni zneski bodo vrnjeni nemudoma in najpozneje v 14 dneh od odstopa od pogodbe. Kljub temu lahko, skladno z zakonodajo, z izplačilom počakamo, dokler blaga ne vrnete. Za vračilo sredstev bomo uporabili enak način plačila, kot je bil uporabljen pri nakupu, razen v primeru sporazumnega dogovora glede drugačnega načina vračila.

Blago nam pošljite nazaj nemudoma, ne pozneje kot 14 dni od odstopa od pogodbe. Če je v povezavi s sklenjeno pogodbo prodajalec kupcu poslal brezplačno dodatno blago („darilo“), je treba vrniti tudi to darilo. Prek zgoraj navedenih stikov vam bomo posredovali vse informacije, ki jih potrebujete za pošiljanja blaga. Upoštevajte, da ste zakonsko odgovorni za vsako zmanjšanje vrednosti blaga, ki nastane kot posledica uporabe, ki ni namenjena drugemu kot seznanitvi z naravo, lastnostmi in funkcionalnostjo blaga. Prosimo upoštevajte tudi, da niste upravičeni do odstopa od pogodbe v primerih, če ste blago vzeli iz embalaže in ga iz higienskih razlogov vanjo ni mogoče vrniti (npr. odprti kozmetični pripravki in drugo blago, ki pride v neposredni stik z vašo kožo). 

Varovanje zasebnosti

Pollitika zasebnosti

Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju Sandra Šmitran s.p. zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji. Sandra Šmitran s.p. se obvezuje, da podatke, pridobljene preko spletne trgovine Svet kozmetike in preko spletne strani www.svet-kozmetike.com, ne bo predal nepooblaščeni osebi in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi zbrani osebni podatki so namenjeni izključno poslovanju spletne trgovine Svet kozmetike in bodo služili potrebam izvedbe in dostave naročila ter nadaljnje aktivnosti v okviru promocije izdelkov in storitev spletne trgovine ob privolitvi posameznika.

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu ponudnik posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.   

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika. Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).   

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:
– ime in priimek
– naslove za dostavo
– firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
– davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
– naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
– geslo v šifrirani obliki
– kontaktno telefonsko številko
– državo bivanja
– druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini
– druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni. Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.   

V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega 157. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta. Spletna stran www.svet-kozmetike.com za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo. 

Zakaj so piškotki potrebni?    

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Ponudnik vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti, ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Ponudnik lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Ponudnik lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti ponudnik zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine. 

Onemogočanje piškotkov   

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko tudi onemogočite.

Komentiranje na spletni strani

Komentiranje v spletni trgovini ponudnika ni avtomatsko. Vsak komentar se mora odobriti s strani administratorja. Za objavo komentarja/mnenja je potrebna registracija. Komentarji, ki jih ne bomo odobrili za objavo, vključujejo:
– oglaševanje izdelkov ali storitev drugih proizvajalcev ali tujih spletnih strani;
– “spam” ali večkrat objavljena sporočila z isto ali podobno vsebino;
– povezave na druge spletne strani kontaktne ali osebne podatke, ki niso javno objavljeni spodbujanje dejavnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali blagostanje drugih ljudi;
– rasistično, seksistično, homofobično vsebino namigovanje na spolnost, zlorabe ali druge neprimerne vsebine;
– komentarje, ki bi lahko huje vznemirili, izzvali, napadali ali žalili druge uporabnike;
– kršitve predpisov, zagovarjanje ali spodbujanje nezakonitega ravnanja, kar se nanaša zlasti na kazniva dejanja zoper čast in dobro ime, druga kazniva dejanja ali nedopustne posege v osebne pravice ter kršitev avtorskih in sorodnih pravic.

Pogosta vprašanja

+ Kje dobavljate vaše kozmetične izdelke?

Večina naših produktov je uvožena direktno iz Južne Koreje oziroma Nemčije, nekaj naših dobaviteljev pa je tudi iz Slovenije. Ponosni smo, da da se v naši trgovini nahajajo izdelki nekaterih proizvajalcev, ki jih v Sloveniji prodajamo le mi. Vsi naši dobavitelji so zavezani najvišjim standardom kakovosti, kot tudi mi sami. 

+ Ali produkti odgovarjajo EU standardom?

Uredba o kozmetičnih izdelkih določa, da mora odgovorna oseba in pod določenimi pogoji tudi distributer, preden je kozmetični izdelek dan na evropski trg, preko spletnega sistema za obveščanje CPNP predložiti določene informacije o izdelku. Preden se namreč izdelek postavi na trg, je potrebno skladno z Uredbo ES 1223/2009 o kozmetičnih izdelkih zagotoviti, da je varen.

Zato morajo proizvajalci in uvozniki imenovati odgovorno osebo, ki zagotovi skladnost z ustreznimi obveznostmi. To se nanaša predvsem na izdelavo dosjeja kozmetičnega izdelka v katerem se dokaže varnost le tega. Varnostna ocena in poročilo na njeni osnovi, dokazujeta, da so kozmetični izdelki ob normalnih oz. razumnih, predvidljivih okoliščinah uporabe neškodljivi za zdravje ljudi. Odgovorna oseba zagotovi, da je bila pri kozmetičnem izdelku, preden je bil dan na trg, opravljena ocena varnosti na podlagi ustreznih informacij in da je sestavljeno poročilo o varnosti kozmetičnega izdelka. 

+ Kako izbrati pravi produkt zame?

Vsi produkti so lepo označeni in sortirani s filtri – preglejte jih, označite katero rešitev potrebujete in katero vrsto izdelka potrebujete. V kakovost pa ne dvomimo, vsi izdelki so preizkušeni v našem Salonu lepote. Lahko pa nas pokličete in se naročite na osebni pregled v Kranju, kjer vam potem tudi svetujemo.

+ Skrbi me, da ne bom prejel kupljenega blaga. Kako mi lahko garantirate dobavo?

Kadarkoli bi mogoče podvomili v karkoli, vas spodbujamo, da se nam oglasite. Najsi bo to preko e-mail sporočila, telefonskega klica ali pa chat opcije, prepričani smo, da bomo imeli prave argumente, da vas bomo prepričali v našo strokovnost. Pozivamo vas, da si ogledate tudi naše socialne medije, kjer boste lahko videli odzive naših zadovoljnih strank. Če pa ste kje v bližini Kranja, ste vabljeni, da nas obiščete in se prepričate, da zares obstajamo. Če naročite po povzetju ste brez strahu, saj plačate šele, ko prejmete paket, s plačili preko PayPala pa ste zaščiteni tudi preko njih. Poslujemo pošteno in to vam z veseljem tudi dokažemo.

+ Katere načine plačil omogočate?

Trenutno omogočamo sledeče možnosti plačil:
– PayPal
– Kreditne kartice
– Nakazilo na TRR
– Plačilo po povzetju
– Osebni prevzem v našem Salonu lepote v Kranju

+ Kdaj bom prejel naročen izdelek?

Izdelke pošiljamo s Pošto Slovenije in podjetja DPD od ponedeljka do petka. Do 13. ure naročen in plačan izdelek pošljemo še isti dan, dostavljen pa je praviloma naslednji dan. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi vas o tem nemudoma obvestimo. Med vikendom in prazniki ne obdelujemo naročil.

+ Kaj, če želim ekspresno hitro dostavo?

Pokličite nas na 051 339 341 in se dogovorimo o možnostih.

+ Ali lahko naročim tudi po telefonu ali e-pošti?

Da, lahko naročite tudi po e-pošti ali po telefonu, čeprav je naročilo spreko spleta veliko enostavnejše in preprečuje morebitne napake v sporazumevanju. Priporočamo vam torej, da naročite preko spletne trgovine.