Podjetje Son & Park, ki sta ga ustanovila 2 vodilna vizažista v Koreji, je ekstremno priljubljena med slavnimi korejskimi igralkami. Za sijoče in mladostne obraze se lahko namreč zahvalijo tej znamki. Izdelki jim namreč omogočajo, da se ličila prilagodijo obrazu in vam dajo dragoceno porcelansko kožo, kot jo lahko vidite na korejskih TV-princesah.

Besedi, kot sta “rosen” in “sijoč”, sta danes nepogrešljivi, ko razmišljamo o negi kože. Son Dae-Sik in Park Tae-Yun sta ti dve besedi vodilo, ki ga spreminjata v trend, v Južni Koreji namreč veljata za vizažizsta številka 1. Znana sta po tem, da znata oživeti naravni rosni videz. Gre za posledico tehnike, ki sta si jo izmislili z lastnimi rokami, zato je tudi njihov logotip roka. 

V Son & Park verjamejo v filozofijo “najprej koža”, izjemno pomembna je namreč imeti dobro podlago, da lahko nadaljujete z ličenjem in pustite, da zasije v polnem sijaju. Izdelki za nego kože omogočajo, da se ličila zlahka nanesejo, kar ima za posledico čudovito porcelansko kožo. Tako lahko dosežete, da je vaša koža videti kot koža korejskih dramskih igralk.

Son & Park nega kože

Njihova najbolj prodajan in najbolj znan izdelek je Son & Park Beauty Water, ki ga najdete v naši trgovini. 

Kaj pa je pravzaprav Beauty Water?

Gre za čistilno vodo, ki ji v Koreji rečejo kar večopravilna boginja. Večkrat nagrajeni večnamenski toner + čistilna voda skrbi za kožo in jo pripravi na prihodnje sloje ličil. S pH 4,5 je kot nalašč za ponovno uravnoteženje kože po čiščenju. Uporabite ga zjutraj in zvečer po čiščenju ali opoldne kot osvežilno sredstvo za čiščenje in toniranje, piling in hidriranje. Na voljo so tudi različne velikosti.

Smo vam vzbudili zanimanje glede znamke Son & Park? 

Oglejte si ponudbo v naši trgovini in odkrijte nov svet kozmetičnih izdelkov.