Some By Mi je standarde korejske, pa tudi svetovne, kozmetike postavil na glavo. Ne samo z izdelki z naravno nego kože ampak tudi drugimi produkti. Korejska blagovna znamka Some by Mi namreč ponuja široko paleto kozmetičnih izdelkov in izdelkov za nego kože. 

Besedi “Something – nekaj” in “By a miracle – po čudežu” sta bili kombinirani z besedo “mi”, kar v korejščini pomeni “lepota”, da bi ustvarili blagovno znamko Some By Mi. Njihovo stališče je, da pravi čudeži za bolj zdravo kožo prihajajo iz narave. Blagovna znamka svoje izdelke oblikuje z blagimi in koži prijaznimi sestavinami, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot so barvila in parabeni. Vse svoje izdelke ponosno izdelujejo v Koreji. 

Ena izmed linij izdelkov, ki jo je Some By Mi res postavil na zemljevid, je linija Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle. Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner je najbolje prodajani tonik proti aknam v celotni jugovzhodni Aziji. Skupaj s serumom, peno in kremo boste v 30 dneh opazili razliko v aknasti koži. Če si želite le preizkusiti izdelke pred nakupom polne velikosti, preizkusite AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit, ki vključuje čistilno ploščico, toner, serum in kremo.

Smo vam vzbudili zanimanje glede znamke Some By Mi? 

Oglejte si ponudbo v naši trgovini in odkrijte nov svet kozmetičnih izdelkov.