V Neogenu nego kože združujejo z inovativno šestjedrno biotehnologijo s katero razvijajo visoko učinkovite formule. Z najnovejšimi dermatološkimi raziskavami in inovacijami ponujajo rešitve za vse vaše potrebe za temeljito nego kože. Neogen je sestavljen iz številnih linij izdelkov, ki so bile skrbno razvite za različne težave. Ponuja izdelke, ki vam bodo pomagali prilagoditi režim nege kože s poudarkom na rešitvi vaših težav.

Linija organskega pilinga Neogen je ena izmed najbolj cenjenih linij v korejskem kozmetičnem svetu. Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea je bio piling, ki pomaga preprečevati staranje kože in pomirja razdraženo kožo.Neogen – Bio-Peel Gauze Peeling Wine organski piling pa je kot nalašč za učvrstitev in nego kože.

Neogen ima v svoji zbirki tudi nekaj zelo učinkovitih krem. Perfection 100 all in one facial eye cream je popoln izdelek za krepitev vaše rutine za nego kože proti gubam! Je zategovalna krema ​​proti gubam, ki dvigne povešene predele in poveča elastičnost kože.

Smo vam vzbudili zanimanje glede znamke Neogen? 

Oglejte si ponudbo v naši trgovini in odkrijte nov svet kozmetičnih izdelkov.