Nemške kozmetične blagovne znamke za nego kože že dalj časa uvajajo pojem “Neoporečna lepota” v svet kozmetike.

K-Beauty nas navdušuje s korejskimi BB kremami in hidrogeli, J-Beauty nas je prepričal v prednosti japonskih esenc in sestavin….sicer v svetu kozmetike veljajo za začetnike know how-a nege kože, vsekakro pa Nemci vedno znova dokazujejo, da ne zaostajajo in so v koraku s časom: to je G-Beauty.

V zadnjih nekaj letih so nemške blagovne znamke začele s pohodom svojih lepotnih trendov z vrhunskimi lepotnimi proizvajalci, kot sta Dr. Spiller in Dr. E. Voss.

Toda za razliko od K-Beauty, ki se je začela kot usklajeno prizadevanje korejske vlade za trženje korejskih blagovnih znamk v tujini, gre pri G-Beauty manj za potiskanje novih rutin v ospredje in bolj za to, da pojem “Neoporečna lepota” – sicer dokaj nedefiniran medprostor s številnimi definicijami – naredijo bolj razumevajoč.

Strankam v našem Salonu lepote v Kranju je všeč, da G-Beauty sledi evropskim standardom za “Neoporečno lepoto”, kar dejansko pomeni, da ne vsebujejo veliko toksinov. Večina nemških znamk ima ponavadi tudi dokaj minimalistično, enostavno embalažo, kar je dobrodošla različica današnjim kričečim ovojninam.

Tudi dejstvo, da če lahko komu zaupamo, da se bodo držali napisanega, so to Nemci. Imajo namreč velik nadzor nad kozmatičnimi sestavinami, kar je ključno za naravne lepotne blagovne znamke. Torej medtem ko nemška vlada svojim podjetjem ne pomaga pri trženju v tujini, država resnično podpira biodinamično delovanje in idejo o trajnosti. Če pogledate številne različne kategorije in podjetja v Nemčiji, je kakovost in celovitost sestavin vedno v ospredju.

Blagovne znamke tako ne ponujajo samo čiste formulacije, temveč v prakso vpeljujejo tudi nove znanstvene dosežke. Kaj torej je “Neoporečna lepota” v razumljivem kontekstu… lahko bi rekli, da gre za poroko med wellness-om in nemškim inženiringom.

Nemške znamke so preprosto transparentne – embalaža je jasna, sestavine so predstavljene preprosto, trditve pa so podkrepljene z znanostjo. Stranke si na drugi strani želijo nege kože, ki deluje, hkrati pa želijo, da sestavine niso strupene. To je tisto, na čemur nemške znamke gradijo zaupanje. Torej G-Beauty je znana po znanstveno podprtih, čistih formulah, ki prinašajo zelo učinkovite rezultate

Torej pod “Neoporečna lepota” se razume, da je nestrupena, ne draži in ne povzroča vnetij, vendar opozarjamo: G-Beauty je navsezadnje trženjski koncept in poreklo produkta in narod, ki stoji za njim, ni merilo za oceno ali je izdelek neoporočen. V naši spletni trgovini ste lahko brez skrbi, vsi izdelki so visoko kvalitetni, pravi G-Beauty, po razumnih cenah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.