K-BEAUTY

Korejska kozmetika

Verjetno ste že slišali za takoimenovano K-Beauty, južnokorejsko filozofijo o kozmetiki in negi kože s pripadajočimi produkti, ki uspešno rešujejo vse težave s kožo. Korejski kozmetični izdelki so na temeljni in osnovni ravni tisti, ki izvirajo in so narejeni v Koreji, ustvarjeni pa so po strogih kozmetičnih standardih. Če se zahodne ženske ukvarjajo s prikrivanjem pomanjkljivosti z barvnimi podlagami in ličili, se Korejke ukvarjajo predvsem z izboljšanjem stanja kože. Glede na to dejstvo, so se tudi korejska podjetja specializirala za ustvarjanje vrhunske kozmetike in napovedala boj vsem kožnim težavam.

Korejski lepotni izdelki in rituali so zasnovani tako, da delujejo dolgoročno. Seveda obstajajo izdelki, ki bi vam lahko čez noč olupili kožo ali hitro nevtralizirali rdečico. K negi kože pa raje pristopimo z mislijo na dolgoročne učinke, v najslabšem primeru vam namreč lahko nekateri agresivni izdelki dejansko trajno poškodujejo kožo! Ne glede na to, koliko izkušenj imate s tovrstvno kozmetiko, obstaja velika verjetnost, da imate še nekaj dodatnih vprašanja…na primer kaj ločuje K-beauty od drugih izdelkov?

Spodaj si lahko ogledate naš nabor najuspešnejših in najbolj iskanih korejskih znamk, več informacij pa si lahko pridobite na našem BLOGU.

-50%
SOME BY MI
23,20 11,60

Serum za obraz

-50%
MISSHA
17,50 8,75

Celulozni piling s hialuronsko kislino

-50%
MISSHA
5,50 2,75

Črtalo za oči

-50%
-50%
ETUDE HOUSE
6,10 3,05

Serum za trepalnice

-50%
PETITFEÉ
12,90 6,45

Maska za ustnice