Innisfree je prva naravna korejska blagovna znamka z inovativnimi rešitami, ki jih poganjajo najboljše naravne sestavine, odgovorno pridobljene z neokrnjenega korejskega otoka Jeju. Zahvaljujoč vulkanskemu izvoru ima ta rodovitna oaza edinstven ekosistem z neprimerljivimi viri za negovanje čudovite kože. Blagovna znamka se zavzema za trajnost in si prizadeva za okolju prijazno zeleno življenje, ki deluje v sozvočju z okoljem, hkrati pa ga ohranja. 

Njihova raziskovalna in razvojna skupina temeljito preučuje koristi narave in s svojimi čistimi sestavinami prinaša zdrave lepotne izdelke. Ekološko in družbeno ozaveščena kampanja podjetja Innisfree vključuje pakiranje vseh izdelkov v okolju prijazno embalažo, prispeva k zmanjšanju emisij ogljika in skupnosti vrača 1-odstotni letni dobiček.

Innisfree naravne sestavine

Izdelki za nego kože Innisfree so sestavljeni iz povprečno 80% naravnih sestavin, odgovorno pridobljenih s čistega in zaščitenega otoka Jeju. Od bujnih gozdov do kristalnega morja preiščejo vsak kotiček, da ročno izberejo najboljše sestavine, ki jih narava ponuja. Odkrijte naravne čudeže, ki stojijo za njihovimi učinkovitimi formulami.

Smo vam vzbudili zanimanje glede znamke Innisfree? 

Oglejte si ponudbo v naši trgovini in odkrijte nov svet kozmetičnih izdelkov.