Ime Benton je vzbudil lik iz filma “Nenavadni primer Benjamina Buttona”. V filmu se Benjamin rodi kot starec, s časom se mlajša do novorojenčka. Tako je logično, da uporabljajo tudi slogan “Vrnite se v preteklost z Bentonom”. Izdelki zagotavljajo zdrav in mlad videz kože, ne vsebujejo pa škodljivih sestavin in niso testirani na živalih. Blagovna znamka se močno zanaša na naravne sestavine, te kožo spodbujajo in ji povrnejo prvotno zdravo stanje ter jo ves čas ohranjajo mladostno. Z Bentonovimi izdelki si zagotovite mladostno, svilnato mehko kožo.

Vsi izdelki Benton so 100% izdelani v Koreji in niso testirani na živalih, zato jim je PETA podelila certifikat brez krutosti in logotip “Lepota brez zajčkov”.

Produkcija Bentonovih izdelkov za občutljivo kožo se je začela z iskanjem sestavin, ki ljudi z občutljivo kožo ne bi dražili ali poslabšali. Uporabljene so le najkakovostnejše sestavine, da bi bili izdelki enako učinkoviti, kot tudi enako koristni za kožo. In rezultat? Kakovostna kozmetika, ki vsebuje samo naravne konzervanse in izvlečke, ki koži povrnejo mladostno moč, vitalnost in sijaj.

Najbolj priporočljiva zbirka Benton je zbirka Snail Bee High Content. Ti izdelki vsebujejo izvlečke polževega mucina, ki kožo hranijo in obnavljajo. Vsebuje tudi čebelji strup, ki spodbuja proizvodnjo kolagena. Na tak način dobite mehko kožo, gube pa se bodo vidno zmanjšale. Če imate kakršna koli vprašanja o Bentonu, se lahko obrnete nas. Z veseljem vam pomagamo najti pravi izdelek.

Smo vam vzbudili zanimanje glede znamke Benton? 

Oglejte si ponudbo v naši trgovini in odkrijte nov svet kozmetičnih izdelkov.